Deel je gereedschapservaring - en win een Smoke Pro rookmachine t.w.v. € 899,-!

Deel je gereedschapservaring - en win een Smoke Pro rookmachine t.w.v. € 899,-!
Het aantal gefactureerde uren per monteur is dan wel gestegen, het ligt desondanks na 2020 op het laagste niveau ooit, zegt Bovag. Het werkplaatsrendement moet omhoog.

Je gereedschap is letterlijk en figuurlijk een kostbaar bezit. Zonder tools kan je niet sleutelen en de aanschaf is een flinke investering. Hoe belangrijk is jouw gereedschap? Deel je ervaringen met AMT!

Niets mooiers dan een goed gevulde gereedschapskar met een blinkend arsenaal aan tools. De aanschaf van goed hand- en speciaalgereedschap kost heel wat. Daar ben je zuinig op toch? Net als een auto moet ook je gereedschap onderhouden worden. Dan gaat het langer mee. Hoe doe jij dat?

En hoe hou je je gereedschap compleet? Ruim je elke dag of na iedere klus al je gereedschap weer op? Gaat het alarm af als er iets mist? Hoe ziet je gereedschapsmanagement eruit?

Beschikken alle technici in de werkplaats over een eigen gereedschapskar? En mag iedereen zelf bepalen met welke tools of welk merk hij of zij werkt? Complexe klussen vragen om speciaalgereedschap: veerspanners, lagerpers, een distributieblokkeerset… Welk bijzonder gereedschap is voor jou onmisbaar?

Onder de inzendingen mag AMT een mooie tool, beschikbaar gesteld door Toolspecial, weggeven! De Smoke Pro TOTAL-TECH is een professioneel diagnoseapparaat dat druk, vacuüm en visuele damp gebruikt om snel diagnose te stellen bij foutcodes, lokaliseren van EVAP-lekken, koelsysteemlekken, inlaat- en uitlaatlekken, en wind- en waterindringing.

In AMT 6 besteden we aandacht aan het Thema (Hand)gereedschap en daar hebben we jouw praktijkervaring bij nodig. Beantwoord onderstaande vragen en wie weet scoor jij een Smoke Pro rookmachine t.w.v. € 899,- (excl. btw), aangeboden door Toolspecial!