Autobedrijf Mazier wint Racing Experience met Auto's de Baas Team Challenge

Autobedrijf Mazier wint Racing Experience met Auto's de Baas Team Challenge
Het team van Autobedrijf Mazier wint een dag racen op Zandvoort met de Auto's de Baas Team Challenge!

Het team van Autobedrijf Mazier uit Ermelo wint een racedag met Bleekemolen's Race Planet op Zandvoort! Zij beantwoordden de meeste vragen goed in de Auto's de Baas Team Challenge. Wie zijn de andere winnaars? Ook jouw team kan nog meedoen1

Het team van Autobedrijf Mazier verdiepte zich in het Auto’s de Baas-platform en beantwoorde genoeg vragen goed. Het initiatief om deel te nemen aan de Team Challenge kwam van dochter Nathalie, die ook bij het bedrijf werkt. Nathalie onderzocht hoe ze bij Autobedrijf Mazier zo duurzaam mogelijk kunnen werken en merkte dat het daarvoor belangrijk is om de juiste technische informatie te hebben. Auto’s de Baas sloot hier goed bij aan. Want: het is belangrijk om met de toekomst bezig te zijn.

Het team van Autobedrijf Mazier nam vandaag trots de prijs in ontvangst: “Deelnemen aan de Auto’s de Baas Team Challenge kostte maar een paar minuten. We zijn blij dat we het met hele team kunnen gaan rijden in mooie Lamborghini’s en Porsches!” De prijs werd uitgereikt door Hans Joosten (BOVAG Onafhankelijke Autobedrijven) en Jeroen van de Braak (RAI Aftermarket).

Naast het beantwoorden van de vragen is ook een teamfoto meesturen nodig. Met deze foto viel Mazier extra op.
Naast het beantwoorden van de vragen is ook een teamfoto meesturen nodig. Met deze foto viel Mazier extra op tussen alle goede inzendingen.

Nog meer prijswinnaars

De tweede prijs is voor Autobedrijf Versteeg uit Uddel. Het hele team mag gaan genieten van een geheel verzorgde barbecue. Het team van Autobedrijf Karel Hol uit Gemert won de derde prijs. Zij worden uitgedaagd zich uit een escaperoom te bevrijden. Deze prijs is ter beschikking gesteld door OOMT. Ook een aantal grossiers stelde extra prijzen ter beschikking:

  • Twee kaarten voor de Formule 1 volgend jaar op Zandvoort zijn gewonnen door Autoweerd uit Utrecht (prijs ter beschikking gesteld door Fource)
  • Karten met het hele team bij Coronel is weggelegd voor Autobedrijf Wijnne uit Hoge Enk (prijs ter beschikking gesteld door Fource)
  • De voetbaltafel is gewonnen door Florijn Mobiliteit uit Terschuur (prijs ter beschikking gesteld door Alliance Automotive Group)

Maak ook kans op mooie prijzen!

De Auto’s de Baas Team Challenge loopt tot het eind van dit jaar. Er zijn nog twee trekkingen waarbij je mooie prijzen kunt winnen voor je hele team. Meedoen aan de Auto’s de Baas Team Challenge is eenvoudig.

Ga naar de Auto’s de Baas Team Challenge, beantwoord de zeven vragen en upload een leuke teamfoto. De juiste antwoorden vind je allemaal op autosdebaas.nl. Lees, bekijk de filmpjes, doe mee en win. Meedoen kost niet meer dan vijf minuten tijd. Aan de slag!

Gaat data-overdracht uit de auto ooit de fysieke APK vervangen? “Misschien wel”, denkt RDW-beleidsmedewerker Geert Konings, “maar niet in de komende dertig jaar.”

Auto’s veranderen, de wereld verandert, dus de APK moet mee. Maar hoe? Hoe ziet de toekomst van de APK eruit? Welke nieuwe eisen mogen we verwachten?...