Werkplaatsformules: Wat vind jij, kan je nog zonder?

"Als onafhankelijk autobedrijf kan je niet overleven als je je niet aansluit bij een garageformule." Hoe kijk jij tegen deze stelling aan? Ben je aangesloten bij één van 40 garageformules die ons land kent? Of blijf je liever zelfstandig opereren? Deel je ervaring met werkplaatsformules en scoor een tool van Beta.

Het werkplaatsformulelandschap in Nederland is uitgebreid en divers. Van ‘lichte’ concepten die inkoopvoordeel van onderdelen opleveren, tot concepten die je compleet ontzorgen: van het bord aan de gevel tot opleidingen, helpdesk en marketing.

Garageformules gaan ver in het ondersteunen van hun deelnemers. Technische ontwikkelingen gaan vliegensvlug, fabrikanten zijn ‘connected’ met elke nieuwe auto die van de band af komt rollen. Als je deel uitmaakt van een groot netwerk van autobedrijven, zijn je kansen op ‘overleven’ dan groter?

Beantwoord de vragen en maak kans op één van de 30 sets vormbare haken. Handig, bijvoorbeeld voor het ondersteunen van de remklauwen tijdens het vervangen van de remblokken.

Kleine bordjes

Naast de garageformules kennen we ook een heleboel sub-formules. De bordjes aan de gevel waarmee jij je klant je extra diensten of specialisme laat zien. Denk aan Trekhakencentrum, Kentekenloket, Hella Service Partner en EV/Hybride- of Turbospecialist, etc.

Maakt een garageformule het verschil?”

In AMT 11 besteden wij aandacht aan het Thema Werkplaatsformules. Maakt een garageformule het verschil? Bij welke formule ben jij aangesloten en waarom? Beantwoord onderstaande vragen en scoor een tweedelige set vormbare haken van Beta Tools. We mogen er 30 weggeven!