nieuws

Video: Wat móét je kunnen in de werkplaats van 2030?

Werkplaats & Onderhoud 3868

Video: Wat móét je kunnen in de werkplaats van 2030?

Dinsdagavond 18 juni om 19.30 uur organiseert AMT samen met OOMT het webinar ‘2030: Heeft de auto jou nog nodig?’ In deze live-online uitzending praten we met experts uit de branche over hoe je werk als autotechneut er in de toekomst uit gaat zien. Sta je nog met de handen in de olie of hoef je alleen nog maar de stekker in het stopcontact te steken? Wij beantwoorden deze en andere vragen en helpen je richting de werkplaats over tien jaar. Kijken dus!

Autotechniek is altijd in ontwikkeling geweest, dat is op zich niets nieuws, maar het gaat nu wel erg snel. Het hart en brein van de auto verandert. De verbrandingsmotor moet plaats maken voor een batterij en de auto wordt met alle rijhulpsystemen, en verbonden met het internet, steeds slimmer.

Dat betekent dat er ander soort werk in je werkplaats zal verschijnen. Wat voor werk? Welke tools heb je daar bij nodig? En wat betekent dit voor de vaardigheden die je daarvoor nodig hebt? Waar haal je die vandaan en waar begin je? Vragen waar je tijdens het webinar antwoord op krijgt.

Wat vind jij?

Heb je zelf nog vragen? Die kan je tijdens het webinar, maar ook vooraf in het formulier hieronder, stellen. Wat moet er volgens jou sowieso aan bod komen tijdens de uitzending, wat zie je als bedreiging voor de toekomst en wat als kans? Deel het met ons (dat kan ook anoniem) en wij nemen het mee in het webinar!

Kijken doe je gratis en aanmelden kan via deze link: https://www.amt.nl/aanmelden-webinar, dan ben je verzekerd van een plek op de eerste rij.

Reageer op dit artikel