Autovakmeester: vijf argumenten op een rij

Autovakmeester: vijf argumenten op een rij

Alliance Automotive Group wil met de formule Autovakmeester garagebedrijven de juiste ondersteuning bieden om onafhankelijk te blijven te blijven. Baas in eigen werkplaats. Wat houdt de formule precies in? De pluspunten op een rij.

Onafhankelijk, maar onderdeel van een grote club. Dat is slim ondernemen, stelt Alliance Automotive Group die zich de stabiele factor in de Nederlandse Automotive industrie noemt. "Wij bieden de juiste ondersteuning. Garagehouders worden geholpen onafhankelijk te blijven. Met technische ondersteuning voor ieder merk, met gunstige inkoopvoorwaarden en met moderne technieken. Maar ook met regionale samenwerkingsverbanden met vakbroeders. Met landelijke én regionale reclamecampagnes en met onderbouwde, strategische marketing", zegt Ton Sieljes, accountmanager Noordwest-Nederland van Autovakmeester.

"De Autovakmeester-formule is er voor de vakman die het vak meester is én voorbereid wil zijn op de toekomst. De toekomst van morgen, volgend jaar en de komende tien jaar. Autovakmeester biedt krachtige tools om klanten vakkundig en professioneel te helpen en nieuwe klanten aan te trekken. Met de keiharde garantie van 36 maanden op onderdelen en arbeid", zegt Angelo Mulder, accountmanager Zuidoost- Nederland van Autovakmeester.

Vijf argumenten voor autovakmeester

Sieljes en Mulder sommen nog vijf argumenten waarom garagebedrijven zich aan moeten sluiten bij de formule.

1. Garantie van 36 maanden

"Autovakmeester onderscheidt zich in de markt door 36 maanden garantie te bieden op onderdelen en arbeid. "Dit is een perfect en professioneel marketinginstrument richting alle consumenten met een duidelijke boodschap: betrouwbaarheid, transparantie en vakmanschap. Met betaalbare A-merkkwaliteit voor elk merk, bekwame en continu bijgeschoolde autotechnici en de modernste apparatuur."

2.TECH360: Technische partner

"Auto’s worden steeds complexer en het wordt steeds moeilijker om de innovaties bij te houden. TECH360 is er voor autobedrijven om technische ondersteuning te bieden en ervoor te zorgen dat de klus effectief en efficiënt afgerond kan worden. TECH360 staat naast de monteurs en helpt om de autokennis up-to-date te houden en innovaties bij te benen. Bij TECH360 draait alles om de garage."

Slim ondernemen

"Autovakmeester spreekt voor zich: een lokale vakman met een eigen werkplaats en een professioneel team. Er is geen reden om zelfstandigheid op te geven, maar wel behoefte aan ondersteuning. Voorbereiding op de toekomst is essentieel, de toekomst van morgen, volgend jaar en de komende tien jaar. Zo kunnen klanten blijven rekenen op kwaliteit en betrouwbaarheid. Zowel onafhankelijk blijven als onderdeel van een grotere formule, dat is slim ondernemen!"

3.Complete marketingondersteuning

"Het marketingteam begeleidt de aangesloten garagebedrijven in alle marketing- en communicatieactiviteiten. Dagelijks staan zij klaar, vanuit een duidelijke positionering, sterke marketingstrategie en professionele uitingen. Het marketingteam ontwikkelt diverse multimediale campagnes en acties. Binnen het Marketing Portal kunnen alle uitingen gepersonaliseerd worden en er is een eigen website met een afsprakenmodule, ruimte voor occasions en online marketingondersteuning, waardoor de vindbaarheid voor klanten wordt verbeterd. Dat is ondersteuning van A tot Z."

4. 24/7 Pechhulp Service

"De Autovakmeester Pechhulp Service is een krachtige klantenbinder dankzij de voorwaarde dat klanten hun auto bij regulier onderhoud moeten brengen. Door samenwerking met AA-team kan iedere Autovakmeester deze Pechhulp Service voordelig aanbieden. Dit is wat de Autovakmeester Pechhulp Service biedt."

Dit artikel is gesponsord door Alliance Automotive Group.

Autovakmeester: de formule van vertrouwen en enthousiasme

Autovakmeester: de formule van vertrouwen en enthousiasme

Jelle Segers uit Beringe sloot zijn autobedrijf aan bij Autovakmeester. Het bedrijf groeit nu zo snel, dat hij er zelf beduusd van is. "Af en toe...

Caroline van Nieuwenhoven: 'OOMT is deel van onze werkroutine'

Caroline van Nieuwenhoven: 'OOMT is deel van onze werkroutine'

Auto's, inclusief elektrische en hybride, maar ook e-bikes en e-scooters. Van Nieuwenhoven Mobility in Nederweert richt zich op...

Nio's in-car assistan Nomi wordt intuïtiever en steeds gebruiksvriendelijker.

Nio's in-car assistant Nomi verrijkt met AI

Nio verbetert de gebruikerservaring van Nio-users verder met nieuwe GPT-technologie voor Nio's in-car assistant Nomi. 'Nomi GPT' maakt gebruik van...

De studenten van de opleiding allround technicus voertuigen en mobiele werktuigen (personenauto's) kunnen niet wachten om aan de slag te gaan met de nieuwe Tesla Model Y.

Tesla Hengelo geeft studenten ROC Twente een Tesla Model Y

De studenten en docenten van de opleiding technicus voertuigen en mobiele werktuigen aan het ROC in Twente krijgen een Tesla Model Y in bruikleen van...

Foto: Bosch

Bosch Car Service wordt franchiseorganisatie

Een Bosch Car Service-autobedrijf is voortaan een franchisenemer. Dat is het gevolg van de nieuwe Europese Bosch Car Service overeenkomst.

Slecht presterende
modules kunnen vervangen worden door gezonde, bestaande modules die weer topprestaties kunnen
leveren en de levensduur van EV-batterijen kunnen maximaliseren. - Foto: Autocraft EV Solutions

Reviseren van EV-batterijen in Nederlandse vestiging Autocraft EV...

Autocraft EV Solutions opent een vestiging voor repareren en reviseren van EV-batterijen in Arnhem.

Studenten van de Universiteit Twente zijn klaar voor de SDC 2024.

RDW Self Driving Challenge 2024: testen in realistische...

De selectie voor de RDW Self Driving Challenge (SDC) 2024 is bekend. In 2024 doen tien studententeams mee aan de challenge, bijna een verdubbeling...

Beetje instinct, gezond verstand, onderbuikgevoel of intuïtie kan helpvol zijn bij voorraadbeheer.

Durf voorraadbeheer (ook) instinctief te doen

Net nu we over alle big data beschikken om de ideale voorraad te creëren, houdt Slimstock een pleidooi voor intuïtie. Misschien gaat dat 'pleidooi'...