Werkplaats als hart van het autobedrijf - lees het online magazine

Werkplaats als hart van het autobedrijf - lees het online magazine
Foto: Shutterstock

In ons jongste online magazine focussen we op de werkplaats. Hoe zorg je dat je werkplaats klaar is voor de toekomst? Wat komt er allemaal kijken bij het inrichten van een werkplaats? En hoe zit het met EV's en waterstofauto's in de werkplaats?

In veel autobedrijven speelt de werkplaats een centrale rol. Hier worden dagelijks onderhoudsbeurten, reparaties en keuringen uitgevoerd. Maar ook worden er diagnoses gesteld, auto’s verkoopklaar gemaakt, banden gewisseld… De autowerkplaats is kortom veelzijdig, vraagt kundig personeel en gereedschap en equipment van topkwaliteit.

In dit online magazine nemen we een kijkje in zo’n veelzijdige werkplaats. En we inventariseren wat er allemaal komt kijken bij het inrichten van een werkplaats. En hoe zit het met EV’s en waterstofauto’s in de werkplaats? We zochten het uit. Ga hier naar het digitale magazine. Veel leesplezier!

Meer digitale magazines van AMT vind je hier.

Hugo Claver

Hugo Claver

Hoofdredacteur AMT

Hugo deed de hogeschool voor journalistiek, en rolde via een korte carrière in de dagbladjournalistiek in de autojournalistiek. Voor diverse automagazines vervulde hij verschillende functies, van redacteur tot hoofdredacteur, én die van eindredacteur van AMT. Na dit acht jaar als zelfstandig ondernemer te hebben gedaan, kwam Hugo in 2023 in vaste dienst bij AMT als hoofdredacteur.