Deel je ervaring met veilig werken en scoor een set geïsoleerde schroevendraaiers!

Deel je ervaring met veilig werken en scoor een set geïsoleerde schroevendraaiers!
Veilig werken is een belangrijke factor in de werkplaats. Persoonlijke Beschermingsmiddelen dragen bij aan de veiligheid van technici. Welke stel jij beschikbaar aan je personeel?

Veiligheid in het autobedrijf. Niet zo sexy als een lekkere diagnosecase, maar wel erg belangrijk. In veel autobedrijven krijgt, meestal door drukte, veilig werken niet de aandacht die het wel zou moeten hebben. Hoe gaat dat in jouw bedrijf?

In AMT 12 besteden we aandacht aan het Thema Veiligheid. Een breed begrip. Van RI&E, persoonlijke beschermingsmiddelen tot opslag van vloeistoffen, brandpreventie en werkdruk.

Volgens het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid is veiligheid bij veel autobedrijven niet op orde. Vandaar dat er vorig jaar in de zomer een grote Arbo-inspectie werd uitgevoerd in onze branche.

Heb jij ook een bezoekje gehad van een inspecteur? Welke aandachtspunten kwamen uit de audit?

Werkdruk

Is de werkdruk te hoog, dan komt de veiligheid in het gedrang. Bij veel stress is een fout zo gemaakt. Dat kan gevolgen hebben voor de veiligheid van de auto op de brug of je medewerkers. Hoe ga jij om met werkdruk?

Ben je trouwens op de hoogte van de veiligheidsregels rondom EV’s? Niet alleen rondom het vrijmaken van hoogspanning, ken je ook de voorschriften die gelden voor een EV in de showroom? En wat als er brand ontstaat in een EV, hoe pak je dat op de juiste manier aan?

Maak kans op mooie tools!

We geven voor jouw praktijkervaring zes keer een 6-delige set geïsoleerde schroevendraaiers weg waarmee je veilig kan werken aan HV-systemen tot 1000 volt.

Je ziet: veiligheid is van levensbelang. Geef jij antwoord op onderstaande vragen? Dan kunnen wij je nog beter van praktijkgerichte veiligheidsinformatie voorzien waar je wat aan hebt. En je maakt kans op een set van zes geïsoleerde schroevendraaiers van BETA!