Blog Tom Polman: Omschakelen

Een week voor onze deadline een belletje van een transmissiespecialist: "Sorry, maar door zieke medewerkers kan je helaas niet bij ons terecht voor het Stap voor stap-artikel..." Dat is, zo kort voor de deadline, best een uitdaging kan ik je zeggen... Wat nu?

Ik dook in de mailbox waar mijn oog viel op de mail van AMT-lezer Evert Haarman. Hij mailde antwoorden op onze themavragen over transmissies. Uit zijn antwoorden bleek dat we met een specialist te maken hadden. Ik belde hem voor extra toelichting op zijn mail en hoorde al snel dat er meer schuilging achter deze ondernemer.

AMT 10 van 2020 viel vrijdag 23 oktober op de mat van de abonnees. Digitaal lezen? Dat kan via amt.nl/digitaal-magazine.

Hij vertelde volop in transitie te zijn: van universeel autobedrijf naar DSG-specialist. Evert ziet het aantal automatische transmissies al jaren toenemen en verdiepte zich in de techniek, het huidige aanbod van specialisten en wat er volgens hem beter kan.
Een gedurfde stap. Geen onderhoud, geen APK meer, maar focus op automatische transmissies. Wanneer de metamorfose compleet is, trakteren we je op een uitgebreide reportage.

Voor nu een mooi voorproefje in de jongste AMT, het oktobernummer met in Stap voor Stap: DSG mechatronic vernieuwen. Het artikel lees je als abonnee simpel online, of lees AMT 10 hier digitaal.

Een praktische stap voor stap zoals je van AMT gewend ben, last minute samen met en bij Evert gemaakt. Van uit- en inbouw tot softwareaanpassing. Een mooie combi van mechanisch en digitaal vakwerk.

Tom Polman, hoofdredacteur AMT

Wij staan in direct contact met autobedrijven. Belangrijk voor ons en gelukkig weten lezers ons te vinden. Wil jij ook met AMT schakelen? Stuur me een mail en wie weet ben je net als Evert zomaar ‘covermateriaal’.