nieuws

Equipment op maat tijdens Werkplaats Vakdagen Autec-VLT

Werkplaats & Onderhoud 733

Hoe ziet de toekomst van jouw werkplaats eruit? Uitbreiden met een schadeafdeling? Specialiseren in onderhoud van oudere voertuigen en hoogwaardige APK service? Of ga je de werkplaats toekomstbestendig maken voor onderhoud en reparatie aan de steeds groter wordende voertuigen? Belangrijke vragen om de juiste keuze voor nieuwe equipment te maken.

Equipment op maat tijdens Werkplaats Vakdagen Autec-VLT

Van 6 t/m 8 november aanstaande vinden de Werkplaats Vakdagen van Autec-VLT plaats in Montfoort. De vakdagen staan in het teken van vergelijken, zelf testen en ervaren van 20 verschillende modellen hefbruggen en uiteenlopende APK-apparatuur van de nieuwste generatie emissie-apparatuur tot platenbank en remmentest diagnosebanken voor voertuigen en aanhangwagens/caravans.

Met alle equipment overzichtelijk én werkend bij elkaar kan in een kort tijdsbestek een compleet beeld verkregen worden om maximaal rendement uit de dienstverlening te halen. Daarnaast staan de Werkplaats Vakdagen bol van de spectaculaire aanbiedingen en maken bezoekers van de Werkplaats Vakdagen kans op het winnen van een hefbrug. De Autec-VLT werkplaatsexperts delen graag alle kennis en ervaring om de bezoekers te inspireren. De deuren van de Werkplaats Vakdagen zijn geopend van 14:00 – 21:00 uur.

Win een F1 GP-arrangement naar Abu Dhabi

Snelle beslissers kunnen tijdens de Werkplaats Vakdagen gebruik maken van aantrekkelijke beursaanbiedingen van 2 koloms- en schaarhefbruggen tot een package deal voor een compleet APK2 starters pakket. Ook de nieuwe APK-apparatuur waaronder een VLT-remmentestbank is scherp geprijsd. Daarnaast wordt onder alle bezoekers van de Werkplaats Vakdagen van dinsdag 6 tot en met donderdag 8 november een arrangement naar de F1 GP van Abu Dhabi verloot inclusief reis, verblijf en toegang tot de wedstrijd.

Haal meer uit het APK tarief

Tijdens de Werkplaats Vakdagen kunnen bezoekers zelf testen op het gebied van APK remmentestbanken; van een platenbank en caravan testbank tot een complete APK teststraat, voorzien van een onderstel-, een snelspoor- en resonantietester. Hiermee kan elke garagist zijn service niveau eenvoudig verhogen door klanten te voorzien van advies. Door snel de diagnose te stellen wordt tevens tijd bespaard en kunnen meer doorgangen op één werkdag gerealiseerd worden. Een moderne APK-teststraat verhoogt service en efficiency.

Bekijk hier onze reportage van de APK-teststraat van VLT in Dubai (PDF)

Ervaar de flexibiliteit in heffen voor Truck en Trailer

Tijdens de Werkplaats Vakdagen wordt de bezoekers de unieke mogelijkheid geboden om zelf de flexibiliteit van mobiele hefkolommen te ervaren. Met een set hefkolommen voorzien van traverse en kingpin support kan men eenvoudig en snel een trailer heffen. Mobiele hefkolommen zijn overal inzetbaar voor het heffen van trucks en trailers en dragen bij aan het besparen van rangeertijd. Met de scherpe lease tarieven zijn mobiele hefkolommen voor elke werkplaats binnen handbereik.

Alle informatie over de Werkplaats Vakdagen is terug te vinden op: www.autec-vlt.nl/vakdagen

Reageer op dit artikel