nieuws

AT en BAT van de Toekomst: Koning Willem I is baas

Werkplaats & Onderhoud 1024

Is het Koning Willem I College heerser van ‘Autotechnicus’ en ‘Bedrijfsautotechnicus van de Toekomst’? Deze week zwaait hij de scepter bij zowel de auto- als bedrijfsautotechneuten. Blijft dat zo? Je hebt nog zes dagen de tijd om ‘De Koning’ van de troon te stoten!

AT en BAT van de Toekomst: Koning Willem I is baas
Bedrijfsautotechnicus Martijn van Veen in actie met de airco-installatie van de DAF tijdens de halve finale in 2017. Martijn eindigde vorig jaar als tweede. Dit jaar is hij weer gesignaleerd in de resultaten van 'Bedrijfsautotechnicus van de Toekomst'. Lukt het hem de finale ook dit jaar te bereiken?

Gino van Schijndel (Autotechniek) en Ryan Baijens (Bedrijfsautotechniek) zijn de weekwinnaars van week drie van de online kennistest. Zij mogen als beloning binnenkort de 15-delige Hazet-schroevendraaiersets in ontvangst nemen. Beide heren zijn student van het Koning Willem I College.  

High scores 

Hebben de resultaten van de weekwinnaars effect op de high scores? Bij de Bedrijfswagentechneuten wel. De 1112 punten van Ryan van Baijens leveren hem de koppositie op. Grote kans dat hij doorgaat naar de finaledag op 23 november a.s.. Heb jij nog niet meegedaan? Dan kan je nog voor de overwinning gaan, maar: enige haast is geboden. De online kennistest sluit op 11 november. Nog maar een paar dagen dus! 

Na het sluiten van de kennistest gaan we de resultaten bekijken. De vier beste studenten per categorie mogen hun skills laten zien tijdens de finaledag op 23 november a.s. Daar verwelkomen we hen in de examenwerkplaats van IBKI met een aantal uitdagende praktijkopdrachten.  

Als winnaar heb je niet alleen de titel en eeuwige roem te pakken, maar ook een berg geweldige prijzen. Een Playstation 4 én een gevulde gereedschapswagen én een Sonos 1 speaker én een RPT-training!

Prijzenregen

De winnaars van de finaledag worden na hard werken beloond met prachtige prijzen. De Autotechnicus van de Toekomst mag een Playstation 4, een gevulde gereedschapskar van Hazet inclusief Sonos 1 speaker en een RPT-training bij Innovam in ontvangst nemen. Voor de Bedrijfsautotechnicus van de Toekomst ligt naast de gereedschapskar en Sonos 1-speaker en RTP-training, een jaarcontract bij Volvo Trucks klaar! Maar de mooiste beloning is natuurlijk de titel en de eeuwige roem. 

Fast & Furious 

Is het je niet gelukt bij de beste vier te eindigen? Niet getreurd, je kan nog met je school in de prijzen vallen.  Met de hele klas een kijkje achter de schermen nemen bij Bas Koeten Racing (Autotechniek) of ervaren hoe het er aan toe gaat bij de zware jongens: een dag meebeleven bij Mamoet Rallysport (Bedrijfsautotechniek). 

Ken je het spreekwoord ‘Beter laat dan nooit’? Doe op de valreep nog mee en ga voor de titel en de prijzen! Klik hier om naar de online kennistest voor Autotechniek te gaan. Via deze link kom je bij de online kennistest voor Bedrijfsautotechniek. Succes! 

Reageer op dit artikel