nieuws

Koplamplenzen polijsten met de nieuwe Cromax-reparatieset

Werkplaats & Onderhoud 825

Steenslag, uv-straling, verkeerd onderhoud en andere mechanische invloeden kunnen de koplamplenzen van auto’s beschadigen, dof maken of doen vergelen. Deze beschadigingen tasten het polycarbonaatoppervlak van de koplamp aan, wat de hoeveelheid doorgelaten licht kan verminderen en het risico op ongevallen kan vergroten.

Koplamplenzen polijsten met de nieuwe Cromax-reparatieset

Vanaf nu kunnen alle bedrijven koplamplenzen gemakkelijk repareren dankzij de nieuwe reparatieset van Cromax®, zodat vervangen niet meer nodig is. De nieuwe Cromax-reparatieset speciaal voor koplampen bevat hoogwaardige lakproducten die perfect zijn om kleine krasjes te herstellen en vergeling van polycarbonaat koplampen te laten verdwijnen.

Geen spuitcabine noodzakelijk

De set bestaat uit DR5500A Koplampontvetter in een bus van 400 ml, PS5501A Koplampprimer in een bus van 250 ml, die polycarbonaat koplamplenzen in één gesloten spuitgang beschermt en een goed hechtend oppervlak creëert, en CC5502A 2K vernis in twee bussen van 250 ml, die de koplampen met één laag langduriger beschermt dan traditionele ééncomponentenvernis.

Dankzij de spuitbussen kunnen de producten in goed geventileerde ruimtes buiten de spuitcabine worden gebruikt, zodat de reparatie snel en gemakkelijk verloopt.

In 50 minuten gefixt

“Cromax levert oplossingen waarmee garagebedrijven productiever kunnen werken. Deze nieuwe reparatieset voor koplampen is geen uitzondering op die regel. Met deze slimme reparatieset kunnen bedrijven hun klanten een service met toegevoegde waarde bieden.

De reparatieset stelt monteurs in staat een bekraste en doffe koplamplens snel en gemakkelijk in ongeveer 50 minuten te repareren, zonder deze te hoeven verwijderen,” vertelt Dries Van den Bergh, Cromax Brand Manager voor Europa, Midden-Oosten en Afrika (EMEA).

Dit systeem is niet geschikt voor het repareren van koplampen die gebroken, vervormd of gebarsten zijn of koplampen waar gaten in zitten.

Ga voor meer informatie naar www.cromax.nl/HL5500 of neem contact op met een lokale Cromax-handelsvertegenwoordiger.

Reageer op dit artikel