nieuws

Kroon-Oil B.V. introduceert nieuw full colour vat

Werkplaats & Onderhoud 884

Kroon-Oil B.V. introduceert nieuw full colour vat

Na ruim 10 jaar was het tijd voor vernieuwing. Daarom introduceert Kroon-Oil B.V. uit Almelo een nieuw, gewaagd en exclusief full colour vat. Opnieuw een ‘kunstwerk voor de werkplaats’.

Techniek, artistiek, dynamiek, snelheid; een paar van de criteria waarmee ontwerpers en kunstenaars naar de tekentafel werden gestuurd. Leon ten Hove: ‘Het ontwerpen van een vat is een lastig proces. Met ons huidige full colour vat als referentie lag de lat daarbij erg hoog. Dit vat introduceerden wij in 2006 ter gelegenheid van ons 100 jarige bestaan en is nog steeds gewild. Het ontwerp moest dus voldoen aan uiteenlopende criteria én  toepasbaar zijn in verschillende product- en marktsegmenten. Dat is een hele uitdaging. Als alles dan uiteindelijk samenkomt in een ontwerp waar iedereen achter staat, geeft dat een goed gevoel! Ik ben van mening dat wij erin geslaagd zijn een waardige opvolger te presenteren die onze ambities om een exclusieve en hoogwaardige partner te zijn voor onze klanten, perfect weergeeft. ‘

Tandwielen, nokkenassen en een turbo zijn een aantal elementen die terugkomen in het ontwerp. De één ziet een mysterieus bos, een ander een visueel spel van licht en lijnen, weer een ander vooral de technische elementen. Dat is het kenmerk van een echt kunstwerk, zelf invulling geven aan wat men ziet. Daarnaast is het nieuwe full colour vat ook heel herkenbaar als ‘Kroon-Oil’ en sluit het naadloos aan bij de bestaande verpakkingslijn.

 Het nieuwe full colour vat wordt vanaf week 40 uitgeleverd.

Kroon-Oil, de smeermiddelenspecialist

Bij Kroon-Oil staat een uitgebreid, actueel en kwalitatief hoogwaardig productassortiment hoog in het vaandel. Een dynamische bedrijfstak en voortdurende technologische ontwikkelingen vragen om aanpassingsvermogen. Een flexibel productbeleid is hierbij van doorslaggevend belang. Het productassortiment wordt voortdurend getoetst en regelmatig aangepast aan de meest recente ontwikkelingen. Verbetering en vooruitgang zijn hierbij de sleutelwoorden.

Reageer op dit artikel