nieuws

Autobedrijf de Jong vierde winnaar Abu Dhabi-actie

Werkplaats & Onderhoud 673

In het kader van 30 jaar Autec-VLT verloot Autec-VLT arrangementen naar de Formule 1 van Abu Dhabi onder de kopers van hefbruggen, remmentestbanken en of emissiemeetapparatuur.
Inmiddels is nu ook de vierde winnaar bekend. De vierde winnaar is: Autobedrijf de Jong

Autobedrijf de Jong vierde winnaar Abu Dhabi-actie

Eddy de Jong van Autobedrijf de Jong reageerde enthousiast op het bericht dat ze gewonnen hadden. “Ik was al erg blij met de gekozen inrichting voor ons nieuwe pand, waarbij ik mijn klanten een onderscheidende  service kan bieden met de investering in onder andere een nieuwe ondersteltester. Nu hebben we ook nog een arrangement naar Abu Dhabi gewonnen ”, aldus Eddy de Jong. Eind juni investeerde Autobedrijf de Jong  in een  complete inrichting met onder andere hefbruggen, hefbrugkriks en een complete APK teststraat inclusief VLTest remmentestbank met ondersteltester.

Nog twee arrangementen te winnen

Van 26 tot en met 28 september vinden de Werkplaats Vakdagen van Autec-VLT in Montfoort plaats. Tijdens de Werkplaats Vakdagen worden de innovatieve in- en opbouw schaarhefbruggen gelanceerd. Naast deze primeur staan de Werkplaats Vakdagen bol van de spectaculaire beursaanbiedingen en maken bezoekers dubbel kans op het winnen van een arrangement voor 2 personen naar de Formule 1 Grand Prix van Abu Dhabi. Na het bezoek aan de Formule 1 Grand Prix zal er ook een werkbezoek plaats vinden aan de VLTest voertuigentestlocatie in Dubai, waar meerdere volledige geautomatiseerde VLTest keurstraten werkend te zien zijn. Dit is een exclusief kijkje in de keuken hoe middels een automatisch testlijn o.a. 20 voertuigen per uur gekeurd worden per straat.

Reageer op dit artikel