nieuws

Carglass breidt reparatieservice kleine autoschades uit

Werkplaats & Onderhoud 1001

Carglass breidt reparatieservice kleine autoschades uit

Carglass breidt de hersteldienst voor kleine autoschades uit. Na een succesvolle pilot kunnen automobilisten vanaf begin mei bij 15 Carglass-vestigingen hun krassen, putjes en deuken laten repareren.

Het gaat om kleine schades. Ontstaan door bijvoorbeeld een tik van een boodschappenkarretje, een kras van een sleutel of een putje door een openslaand portier. Veel automobilisten laten dergelijke schades zitten vanwege de hoge kosten. Ook de lange hersteltijd en de gevolgen voor de no-claim korting zijn een reden, zegt Carglass.

Twee derde van de auto’s heeft kleine schades

Voordat Carglass een ruit vervangt of repareert, loopt de monteur altijd even met de automobilist om de auto heen om de gehele staat in kaart te brengen. “Het viel ons op dat twee derde van de auto’s kleine schades heeft. Auto-eigenaren ergeren zich hieraan, maar laten het niet repareren.  Dit vanwege de kosten en de tijdsinvestering. Dit was voor ons aanleiding om een transparante en hoogwaardige reparatieservice zonder ‘gedoe’ te ontwikkelen”, aldus Carglass.

‘Kortere reparatietijd dan bij traditionele herstellers’

Carglass heeft het afgelopen jaar in vijf vestigingen een pilot gedraaid met deze nieuwe hersteldienst. “We werken met hoogwaardige materialen en innovatieve reparatietechnieken. Daarmee is een kortere reparatietijd dan bij traditionele herstellers mogelijk.  Ook kunnen we een hoge kwaliteit waarborgen. Door te werken met vaste, transparante prijzen, weet de automobilist van tevoren precies waar hij aan toe is”, zegt het bedrijf.

Reageer op dit artikel