nieuws

Kroon-Oil in TecDoc

Werkplaats & Onderhoud 862

Kroon-Oil in TecDoc

Per 1 april 2016 zijn de Kroon-Oil producten opgenomen in TecDoc. De smeermiddelenproducent streeft naar betere aansluiting met de markt en een verdere uitrol van het merk in Europa. Middels de catalogus is het assortiment eenvoudig mee te bestellen met overige onderdelen.

TecDoc is voor Kroon-Oil een logische vervolgstap op de eigen adviesdatabase en de bestaande integratie binnen Aldoc. De gecombineerde tools maken het mogelijk het merk nog verder uit te rollen in Europa. Daarnaast is opname in TecDoc ook belangrijk voor de Benelux markt. Garagisten kunnen de smeermiddelen nu eenvoudig mee bestellen met andere onderdelen. TecDoc is een informatiebron voor de onderdelen- en voertuigreparatiebranche met de originele data van onderdelenproducenten.

Smeermiddelen

Een dynamische bedrijfstak en voortdurende technologische ontwikkelingen vragen om aanpassingsvermogen. Een flexibel productbeleid is hierbij van belang. Het productassortiment wordt voortdurend getoetst en regelmatig aangepast aan de meest recente ontwikkelingen. Verbetering en vooruitgang zijn hierbij de sleutelwoorden.

 

Reageer op dit artikel