nieuws

Forté introduceert New Generation Motor Flush

Werkplaats & Onderhoud

Forté introduceert New Generation Motor Flush
Forté New Generation Motor Flush is speciaal ontwikkeld om efficiënt een motor inwendig te reinigen.

Binnen het professionele programma heeft Forté een van haar succesnummers vernieuwd. Forté New Generation Motor Flush is een geheel nieuwe formulatie toegespitst op de hedendaagse motorvervuiling. Waarvoor is deze reiniger geschikt?

Door het nieuwe rijden, biobrandstoffen, start-stop-systemen en de steeds strenger wordende emissie-eisen worden de vervuilingsproblemen zeker niet verminderd. Forté heeft met Forté New Generation Motor Flush een antwoord op inwendige motorvervuiling, zowel voor oudere motoren als ook voor de nieuwste ontwikkelingen op motorgebied.

Forté New Generation Motor Flush is speciaal ontwikkeld om efficiënt een motor inwendig te reinigen, terwijl de smeercapaciteit tijdens de reinigingsprocedure verhoogd wordt.

Bij zware verontreiniging zie de technische bulletins in het Forté werkplaatshandboek of raadpleeg de informatie op de Forté website.

Als een motor volgens voorschrift wordt onderhouden en bij iedere beurt wordt gereinigd met Forté Motor Flush dan volstaat met de nieuwe formulatie 1 x 400 ml Forté Motor Flush per 4 liter motorolie. In alle andere gevallen 2 x 400 ml Forté Motor Flush per 4 liter motorolie.

Reageer op dit artikel