nieuws

Pass Thru, heb je dat nodig?

Werkplaats & Onderhoud

Pass Thru, heb je dat nodig?
Vastzittende verstuivers verwijderen, hoe doe je dat?

Wat kun je met Pass Thru? Hoe calibreer je een camera achter de vooruit? Wat doe je met vastzittende verstuivers? Ook heel praktisch: managementtrainer Jos Burgers die uitlegt waarom je nóóit korting moet geven. Zeker zo interessant is de video die in detail de werking toont van een F1-remsysteem. En een jaaroverzicht van AMT-artikelen. Je vindt het allemaal in het (gratis!) AMT Maanddossier december 2015.

Terug naar de openingsvraag: Pass Thru, heb je dat nodig? Als je software-updates wil kunnen uitvoeren of stuurapparaten wil kunnen programmeren, dan wel. En steeds vaker vragen storingen om zo’n oplossing. Maar wat kost het en wat kun je ermee? Het AMT Maanddossier december 2015 geeft je de antwoorden.

Launch J-Box 2 Pass Thru

Pass Thru-interface, heb je die nodig?

 

Aanvulling op vakblad

Dat Maanddossier is een aanvulling op de printuitgave van AMT 12. Achtergronden en aanvullingen die er in het blad absoluut niet meer bijpassen, komen er in terecht. Zo unboxte diagnosetechnicus Anton van der Linden in AMT 12 de Launch J-box 2 Pass Thru-interface en lees je alles wat je nodig hebt om zelf met Pass Thru aan de slag te gaan op: www.AMT.nl/12-2015.

AMT Jaaroverzicht 2015

Zo werkt het ook met die vastzittende verstuivers. In het revisiethema in AMT 12 gingen we uitgebreid in op vragen als: Hoe weet je of het echt een verstuiver is, die de storing veroorzaakt? Hoe herken je een goed gereviseerde verstuiver? En is een ruildeel een goed alternatief? Voor een Stap-voor-stap-vastzittende-verstuiver-verwijderen maakten we ruimte op: www.AMT.nl/12-2015. Net als voor een overzicht van alle 300 artikelen uit het AMT-vakblad uit 2015.

Pass Thru-interface, heb je die nodig?

Pass Thru-interface, heb je die nodig?

Kijken!

Zo ook voor het calibreren van de camera, de management- en F1-remvideo’s en nog veel meer, van een video die de werking van de Toyota Mirai-brandstofcel toont tot het antwoord op de vraag of diesels de emissietests van 2017 gaan overleven. Kijken dus!

Reageer op dit artikel