nieuws

Reviseren, zelf doen of uitbesteden? Deel je ervaring en scoor een olievulsysteemset!

Werkplaats & Onderhoud

Reviseren, zelf doen of uitbesteden? Deel je ervaring en scoor een olievulsysteemset!
Revisie branche groeide na een dieptepunt in de crisis. Sinds medio 2016 is de groei gestagneerd.

Volgende maand staat AMT in het teken van revisie. Er zijn verschillende revisiebedrijven, met elk hun eigen specialisme. Maak jij gebruik van die revisiespecialisten of reviseer je zelf onderdelen? Wij zijn benieuwd naar jouw ervaringen. Beantwoord de vragen en ontvang een Powerhand Olievulsysteemset t.w.v. € 44,95.

Reviseren is vaak een goed alternatief voor vervangen. Het is niet alleen beter voor de portemonnee, maar ook beter voor het milieu. We kennen verschillende type revisiebedrijven, elk gespecialiseerd in een bepaald onderdeel. Denk aan ECU’s, dynamo’s en startmotoren, motoren, (automatische) transmissies en verstuivers.

Uitbesteden of zelf doen?

Sommige autobedrijven besteden alle revisiewerkzaamheden uit. Andere voeren revisiewerkzaamheden zelf uit. Dat kan prima, mits je over de juiste kennis, ervaring, onderdelen en apparatuur beschikt. Wij zijn benieuwd naar jouw ervaringen. Beantwoord onderstaande vragen via amt@vakmedianet.nl en scoor zo’n praktische olievulsysteemset t.w.v. € 44,95.

  1. Vervangen, repareren of reviseren? Welke onderdelen vind jij dat voor revisie in aanmerking komen?
  2. Heb je ervaring met laten reviseren? Met welke onderdelen? Hoe was de kwaliteit? Was de klant tevreden? Heb je ook minder goede ervaringen opgedaan? Welke?
  3. Heb je ervaringen met revisie in eigen huis? Met welke onderdelen? Hoe kom je aan de juiste kennis en aan het juiste gereedschap? Wat zijn de valkuilen als je zelf reviseert?  
  4. Stuur ons foto’s je revisiefoto’s. Dat kunnen foto’s van ‘revisie in actie’ zijn, maar ook van de revisiewerkplek of van onderdelen in de diverse stadia van het revisieproces.
Beantwoord jij onze revisievragen? Dan ontvang je deze Powerhand Olievulsysteemset.

Beantwoord jij onze revisievragen? Dan ontvang je deze Powerhand Olievulsysteemset.

Stuur je ervaringen, antwoorden of opmerkingen inclusief foto’s naar amt@vakmedianet.nl. Vermeld ook je naam, adres en telefoonnummer. De 15 meest waardevolle inzendingen belonen we met een Powerhand Olievulsysteemset t.w.v. € 44,95. Met deze set vul je makkelijk olie bij, zonder in aanraking te komen met de olie.

Reageer op dit artikel