nieuws

NGK introduceert catalogus voor uitlaatgas-sensoren

Werkplaats & Onderhoud

NGK introduceert catalogus voor uitlaatgas-sensoren

Ontstekings- en sensorspecialist NGK Spark Plug publiceert een overzicht van alle beschikbare uitlaatgas-sensoren van het merk NTK in één catalogus. De catalogus bevat het complete aanbod aan lambda-sensoren en uitlaatgas-sensoren dat NTK onlangs introduceerde.

De nieuwe uitlaatgas-sensorcatalogus van NTK bevat 470 bladzijden, waarvan 44 met de nieuwe uitlaatgas-temperatuursensoren en 426 bladzijden met lambda-sensoren. Dit gedeelte geeft een overzicht van 822 sensortypen, waaronder zirconiumdioxide‑, titaniumdioxide‑ en breedbandsensoren, die allemaal geproduceerd en getest zijn volgens OE‑normen. Samen bestrijken ze 13.562 voertuigtoepassingen; zeventig procent van alle personenauto’s in Europa.

Compleet naslagwerk

Regel-sensoren en diagnose-sensoren worden in de catalogus afzonderlijk getoond, zodat ze snel geïdentificeerd kunnen worden. Verder bevat de catalogus belangrijke aanvullende informatie voor de werkplaats, zoals het aantal kabels en de kabellengte. Stekkers zijn afgebeeld op ware grootte. De catalogus bevat ook een overzicht van lambda-sensortoepassingen voor motorfietsen.

Online als pdf

Op de 44 bladzijden met uitlaatgas-temperatuursensoren staan 888 voertuigtoepassingen voor dit nieuwe assortiment inclusief voertuigdetails en de montagepositie. Ook alle sensoren voor de aftermarket voldoen aan OE‑normen. Naast de OE‑dealers is NGK Spark Plug de enige leverancier van al deze sensoren van het merk NTK voor 12,6 miljoen auto’s in Europa en voor merken als VAG, BMW, Renault en Ford. De catalogus is verkrijgbaar bij de NGK-distributeurs en is hier te downloaden als pdf. Daarnaast zijn alle vermelde toepassingen ook te vinden via NGK’s online productzoeker.

Reageer op dit artikel