nieuws

Hoe help je als autobedrijf toeristen ontstressen?

Werkplaats & Onderhoud

Hoe help je als autobedrijf toeristen ontstressen?

Na een jaar hard werken is het voor veel mensen bijna zover: vakantie. Lekker met het hele gezin ontstressen op een mooie bestemming. Alhoewel, met de auto naar het buitenland kan juist erg stressvol zijn. Hoe bied je als autobedrijf de helpende hand?

Natuurlijk, als de vakantieganger zeker weet dat auto (en caravan) 100% in orde zijn, vertrekt dat al met een veel lekkerder gevoel. Een zomercheck dus. Hoe je die doet? Dat keken we eerder af bij Autobedrijf Kusters en bij Autobedrijf Jan Wals.

En de verplichte spulletjes?

Goed, de auto is in orde, is de automobilist er dan klaar voor? Nou nee, want: Andere landen, andere regels. Wat moet er allemaal mee aan veiligheidshesjes, verbanddozen en andere spullen? Gelukkig maakte de ANWB een prachtig overzicht. Maar daarmee liggen die spulletjes nog niet in de auto.

Kansen pakken

Autoservice Ben de Rooy (Autobedrijf van het Jaar halve finalist in 2012) biedt een oplossing. Een complete tas met EHBO-kit, startkabels, bandenspanningsmeter, twee veiligheidshesjes en een alcoholtester. Goed voor een veilige en bekeuringvrije doortocht in vrijwel alle Europese landen. En voor automobilisten die toevallig net even niet in St Phillipsland komen, staat de set ook gewoon in De Rooy’s webshop. Even een beetje reclame maken op Facebook en laat maar komen die bestellingen. Slim toch?

Reageer op dit artikel