nieuws

Online NGK productzoeker met kruistabel

Werkplaats & Onderhoud

Online NGK productzoeker met kruistabel

NGK heeft de online database uitgebreid met kruistabellen, waarmee aan de hand van productcodes van andere fabrikanten gemakkelijk de ideale bougie, gloeibougie, lambdasensor, bobine of bougiekabel van NGK gevonden kan worden.

Met de online productzoeker op de NKG-site is de juiste bougie, gloeibougie, lambdasensor, bobine of bougiekabel snel te vinden. In het verleden konden gebruikers op de productzoeker een tekst‑zoekopdracht invoeren (aan de hand van automodel of NGK‑artikelnaam) of stap voor stap doorklikken door de gedetailleerde voertuiggegevens. Dat kan nog steeds, maar NGK heeft de uit de catalogi al bekende kruistabellen nu ook beschikbaar gemaakt in de productzoeker. Daarmee is het NGK‑alternatief te vinden voor het product van andere fabrikanten. Het werkt simpel: klik op www.ngk.de de productzoeker aan, selecteer de nieuwe optie ‘kruistabel’ en voer de productcode van de andere fabrikant in. De productzoeker geeft binnen enkele seconden het corresponderende NGK‑artikel.

Reageer op dit artikel