nieuws

Rocar-Tech vertegenwoordigt Autel testapparatuur

Werkplaats & Onderhoud

Rocar-Tech vertegenwoordigt Autel testapparatuur

Een primeur op AMT Live: Rocar-tech presenteert de Autel MaxiDAS DS708Pro diagnosetester. Daarmee presenteert Rocar-Tech zich meteen als de nieuwe distributeur en aftersales serviceorganisatie van dit Chinese testermerk. Dat zal Rocar-Tech voor zowel de Benelux als Duitsland verzorgen, waarmee Autel Europe voor het eerst een officiële vertegenwoordiger heeft.

Het mes snijdt aan twee kanten. Tot nu toe had Autel Europe geen importeurs en werd de apparatuur direct verkocht. Gezien de populariteit van de voordelige Autel-apparatuur wilde men in Europa een professionele verkoop- en serviceorganisatie op poten zetten.
Daarvoor gaat Rocar-Tech zorgen in de Benelux en Duitsland. Uiteraard nadat ze zich ervan hadden overtuigd dat Autel kwalitatief goede apparatuur biedt. Het feit dat Rocar-Tech deze stap neemt geeft de eindgebruiker ook dat vertrouwen in de productkwaliteit.

Uitgebreide tester

Als voorbeeld van de ruime mogelijkheden die de Autel testers voor een aantrekkelijke prijs bieden neemt Rocar-Tech de MaxiDAS DS708. Niet alleen kan dit apparaat overweg met zowel Europese als Aziatische en Amerikaanse auto’s. De functies zijn ook uitgebreid.
Zo is sleutelcodering mogelijk, het programmeren van TPMS-systemen, en uitgebreide live data opnemen. Die kunnen via een WiFi-verbinding ook geprint worden.

Nieuw model erbij

Nieuw is de DS708 Pro-uitvoering, te zien op AMT Live. Deze kan een live verbinding maken met AutoData, zodat alle technische informatie hieruit onmiddellijk bij de hand is.

Alle Autel-eigenaren kunnen nu terecht voor technische en verkoop vragen bij Rocar-Tech. Komt dat zien op AMT Live, het kan vandaag (donderdag) nog van 13.00 tot 22.00 uur, in de evenementenhal Gorinchem.

Reageer op dit artikel