nieuws

Kriege-Werkzeug: Spoorstang-moer onbeschadigd los

Werkplaats & Onderhoud

Kriege-Werkzeug: Spoorstang-moer onbeschadigd los

Los- of aandraaien van gesloten systemen. Denk aan hydraulische of brandstofinjectieleidingen, maar ook aan spoorstangen of airco-, uitlaat- of remsystemen. Hoe doe je dat? Kriege-Werkzeug heeft een oplossing: De Schmetterling-Multischlüsselset.

Kriege-Werkzeug is inmiddels een goede bekende bij veel auto- en schadeherstelbedrijven”, zegt Meike Scheer namens de gereedschapsleverancier uit het Duitse Ahaus. “We merken dat er veel belangstelling is voor goed gereedschap. Wij spelen daarop in met technisch hoogontwikkelde producten. Wij gaan iedere drie maanden bij onze klanten langs om te helpen optimaal gebruik te maken van die gereedschappen. Maar zijn andere merken goedkoper, dan is dat jammer voor ons.”

Praktische oplossing

Heel interessant allemaal, maar we zitten nog steeds met die vastzittende moer op een hydraulische of brandstofinjectieleiding, een spoorstang of aan het airco-, uitlaat- of remsysteem. Een ringsleutel kan daar niets uitrichten. Daarom komt Kriege-Werkzeug met een vijfdelige set speciaalgereedschap voor dit probleem. Dankzij het klapmechanisme omvat dit gereedschap de moer toch op alle zes de kanten. De vijf gereedschappen kunnen maten van 16 tot 24 mm aan en de aandrijving gaat met een ½”-greep.

Reageer op dit artikel