nieuws

Schadeherstel Leenders werkt efficienter met nieuwe Wiltec spuitcabine

Werkplaats & Onderhoud

Schadeherstel Leenders werkt efficienter met nieuwe Wiltec spuitcabine

Automotive Schadeherstel Leenders (Beek en Donk) heeft een nieuwe spuitcabine van Wiltec aangeschaft. Alle voorbereidende werkzaamheden worden op één vaste plek uitgevoerd: het verplaatsen van auto’s is niet meer nodig.

Met de speciale dubbele voorbewerkingsvloeren van Wiltec voert Automotive Schadeherstel Leenders (Beek en Donk) alle voorbereidende werkzaamheden op één vaste plek uit: Leenders kan de voorbehandeling, zoals schuren, stofvrij maken en gronden op de voorbewerkingsvloeren verrichten. Het continu verplaatsen van auto’s is niet meer nodig.

Spuitcabine is energiebesparend en gebruiksvriendelijk

De spuitcabine meet 10,5 x 4,5 x 4,5 meter en wordt niet alleen voor personenauto’s, maar ook voor bedrijfswagens en trucks gebruikt. Wiltec heeft de cabine zo energiebesparend en gebruiksvriendelijk mogelijk gemaakt, zodat de spuiters een beter eindresultaat kunnen behalen. De cabine is bijvoorbeeld uitgevoerd met een touch screen bediening.

Door de toepassing van ‘hoog frequent verlichting’ is het licht constant en trillingloos, waardoor de spuiter goed zicht heeft en dus ook een goed resultaat kan halen. Het ‘open brander systeem’ brengt de lucht sneller op temperatuur bij het hele spuitproces en verbruikt twintig procent minder energie.

Wiltec voorziet Automotive Schadeherstel Leenders ook van schuurmiddelen en een stofzuigersysteem.

John Mulder (Redactie AMT)

Reageer op dit artikel