nieuws

Saarloos presenteert nieuwe dorpelschaarhefbruggen

Werkplaats & Onderhoud

Saarloos presenteert nieuwe dorpelschaarhefbruggen

De hefbruggen van OMCN zijn een speerpunt van Saarloos op de Auto Professioneel en Schadeherstel Vakbeurs in Gorinchem. De verplaatsbare hefbruggen uit de 550-serie kennen we van toepassingen in schadeherstelwerkplaatsen en bandencentra. De OMCN 718 en 719 dorpelschaarhefbruggen zijn echter nieuw in het programma. Sterk punt: ze zijn ultraplat

Met een laagste stand van 105 mm heffen ze ook moeiteloos sportauto’s. De draagcapaciteit is 3,2 ton en de plateaus zijn mechanisch verstelbaar van 1360 tot 1900 mm. Met een hefhoogte van 1900 mm bieden ze voldoende stahoogte voor de monteur. De 40, 80 of 120 mm van het opnamerubber komt er nog bovenop.

De 718 is de opbouwuitvoering, de 719 is geschikt voor inbouw. En de introductieprijs? Die onthult Saarloos op de beurs.

Het hefbruggen-programma van OMCN is opmerkelijk breed, waardoor er bijna voor elke hefwens een maatwerk oplossing is. Saarloos laat u graag de mogelijkheden zien.

Erwin den Hoed (Redactie AMT)

Reageer op dit artikel