nieuws

Striplak houdt spuitcabine schoon

Werkplaats & Onderhoud

Striplak houdt spuitcabine schoon

De spuitcabine dient voor het spuiten van coatings en lakken, maar moet zelf liefst smetteloos schoon blijven. Dat kan met de nieuwe striplak van Wiltec. Die breng je aan met roller of verfspuit. Is de striplak na verloop van tijd vuil, dan trek je deze eenvoudig van de wanden.

Wanden en de vloer van de spuitcabine vervuilen door overspray, vuil en stof. Dat ziet er niet alleen smerig uit, maar vermindert ook de noodzakelijke lichtopbrengst in de cabine. Het is daarom aan te bevelen de spuitcabine te voorzien van een beschermende laag. Wiltec levert hiervoor een nieuwe striplak, die nog witter is en beter te verwijderen.

De striplak wordt opgebracht met een roller, kwast of verfspuit. Wanneer na verloop van tijd de wanden vervuild zijn, kan de beschermende laag als één geheel van de wanden en vloer worden ‘afgestript’ zonder dat daarbij residu achterblijft. Zo blijft de spuitcabine in topconditie. De striplak is op waterbasis en dus veilig voor mens en milieu.

Auke Cupédo

(Redactie Auto & Motor TECHNIEK)

Reageer op dit artikel