nieuws

mega macs 66 genomineerd voor Innovatieprijs

Werkplaats & Onderhoud

mega macs 66 genomineerd voor Innovatieprijs

De Hella-stand op de AutovakRAI is 200 m2 groot. Van verlichting, tot elektronica en koeling. Maar de focus ligt op de nieuwe mega macs 66 diagnosetester. Die is genomineerd voor de AutovakRAI Innovatieprijs. Wat maakt de nieuwe tester van Hella Gutman Solutions zo innovatief?

“Met de mega macs 66 leggen we de basis voor een nieuwe generatie diagnoseapparatuur”, zegt Hella. Wat dat betekent? Hella legt het uit: “Naast een uitmuntende prestatie als tester kan het apparaat geïntegreerd worden in het Hella-garagemanagementsysteem. Daarmee is het gelinkt aan HGS-data, onderdelencatalogi en bestelsystemen. Daarnaast biedt het apparaat interactieve reparatie- en diagnosehulp, onderhoud op afstand en rechtstreekse verbinding met onze technische helpdesk”.

Thermo en verlichting

Natuurlijk is er naast diagnoseapparatuur nog meer te beleven op de Hella-stand. Vergeet niet de uitbreidingset van aircoservicestation ACTT200 te bekijken. Die is nu te bestellen met een 15” touch screen. Met het prototype van het HFO1234yf aircoservicestation werpt Hella een blik in de nabije toekomst. Op het gebied van verlichting presenteert Hella het koplampafstelapparaat dat tegenwoordig met statief wordt geleverd. Praktisch, want het aantal grotere en vooral hogere voertuigen neemt toe.

Kortom, een bezoekje aan stand 11.300 is beslist de moeite waard.

Erwin den Hoed (Redactie AMT)

Reageer op dit artikel