nieuws

Lakspray Quattro voor snelle lakreparaties

Werkplaats & Onderhoud

Lakspray Quattro voor snelle lakreparaties

Snel een schade bijwerken aan een gelakt onderdeel is doorgaans toch een hele klus. Grondlaag spuiten, schuren, kleurlak opbrengen… en maar wachten. Handiger is de lakspray Quattro, een nieuwe 4-in-1 reparatielak van Würth. Het hecht op bijna alle materialen, droogt in 15 minuten, beschermt en is op kleur. Daarmee repareer je kleine beschadigingen echt supersnel…

Lakspray Quattro is een corrosiebeschermer, grondlak en kleurlak in één. De sneldekkende spuitlak kan zonder voorbehandeling direct worden aangebracht op blank en verzinkt plaatwerk, aluminium, kunststof, polyester en hout. Ook gestructureerde of licht gecorrodeerde oppervlakken vormen geen probleem. De lakspray heeft een zijdeglans uitstraling.

Legio toepassingen

Lakspray Quattro kent legio toepassingen: denk aan gelakte machines, trekkend en getrokken materieel, kranen, werkplaatsequipment etc.. Daarop ontstaan met regelmaat beschadigingen, die niet alleen het uiterlijk aantasten, maar ook corrosie in de hand werken.

In 32 kleuren

Meestal volstaat één laag voor een goede dekking en nabewerking is niet nodig. De lak droogt in 15 minuten, en is duurzaam en stootbestendig. Er zijn 32 kleuren leverbaar, waaronder Caterpillar-geel, Iveco-rood en John Deere-groen. Afwijkende kleuren zijn (bij grote aantallen) te bestellen.

Würth levert drie verschillende spuitkoppen voor de Quattro-spuitbussen, waarmee verschillende sproeibreedtes ontstaan.

Auke Cupédo (Redactie Auto & Motor TECHNIEK)

Reageer op dit artikel