nieuws

Ophanging testen met Toolspecial

Werkplaats & Onderhoud

Ophanging testen met Toolspecial

Toolspecial.com breidt het gereedschappenprogramma gestaag uit. De nieuwste aanwinst is de spelingtester van febi. Met een eenvoudige en snelle test ontdekt u er slijtage aan stuurinrichting en ophanging mee.

De febi spelingtester is een erg praktisch instrument. Hij bestaat uit drie delen: een testplaat, klem en remknecht. U test er kogelscharnieren, fuseekogels, spoorstangen, verbindingsstangen, stabilisatorlagers, rubber-metaallagers, hydrolagers en veerpootlagers mee. Diverse rijcondities kunnen met ingedrukte vering worden nagebootst, zoals wegrijden, remmen en bochten nemen.

Handig is de mobiele inzet van de febi spelingtester. U heeft er geen hefbrug, elektriciteit of perslucht voor nodig. Hij is volledig handbediend en geschikt voor voertuigen tot 3,5 ton. De bijbehorende klem past op velgen tot 20 inch.

De spelingtester van febi kan nu dus besteld worden via www.toolspecial.com. Toolspecial is een activiteit van gereedschappendistributeur Harrems Tools.

Auke Cupédo (Redactie AMT)

Reageer op dit artikel