artikel

Hoe vond DiagnoseDan de oorzaak van misfires bij een Mazda 5?

Werkplaats & Onderhoud 5164

Hoe zette de distributieketting van een Kia C’eed iedereen op het verkeerde been? Hoe drijft een treeplank APK-keurmeesters tot waanzin? Is het slim om preventief vaker olie te verversen? En hoe stond het er tien jaar geleden voor met de batterijtechniek? Vijf vragen, waar vind je de antwoorden?

Hoe vond DiagnoseDan de oorzaak van misfires bij een Mazda 5?
DiagnoseDan ontfutselt een Mazda zijn geheim.

Precies 100 pagina’s dik is de printeditie van AMT 7/8. Je leest erin hoe het team van De Rooy zich klaarmaakt voor de komende Dakarrally en dat je binnenkort meer benzinemotoren met variabele compressieverhouding kunt verwachten. Je leest erin hoe Hyundai de openingsduur van de kleppen variabel maakt, dat verkeerde olie slecht is voor de tanden van de natte riem, hoe je een truckwiellager schoon, snel en goed vervangt en nog veel meer.

Schaeffler_AAM_FAG_RIU_Schritt_7

Schaeffler geeft tips bij wiellagervervanging.

VCS

Een drijfstang die variabele compressie mogelijk maakt? Hoe werkt dat?

Antwoorden!

Maar daarmee waren die 100 pagina’s wel vol. En dat terwijl de vragen die je hierboven ziet toch nog (op zijn minst voor een deel) onbeantwoord waren. Geen nood. Op AMT.nl vonden we nog ruimte om ze met video’s en artikelen uitvoerig te beantwoorden. Kijk maar!

Reageer op dit artikel