nieuws

Nieuwe Gates-koelsysteem catalogus

Techniek

Nieuwe Gates-koelsysteem catalogus

De Gates koelsysteemcatalogus editie 2014 is nu verkrijgbaar. De nieuwe catalogus biedt gedetailleerde toepassings- en productinformatie voor vrijwel alle personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s.

Gates is bekend als aandrijfsystemenspecialist, maar is ook een toonaangevend leverancier van componenten voor koelsystemen. Gates heeft het gamma met 64 thermostaten van OE‑kwaliteit uitgebreid. Door afdichtingen en pakkingen voor verschillende toepassingen in één verpakking bij te sluiten, garandeert het Gates‑assortiment de hoogste wagenparkdekking op de markt met de minste eenheden op voorraad.

Ook zijn er negen nieuwe thermostaatsets toegevoegd: dit zijn sets met twee thermostaten plus bijpassende afdichtingen/pakkingen voor auto’s die twee thermostaten in het koelsysteem gebruiken. De nieuwe catalogus bevat bovendien 25 nieuwe gebogen slangen en vijf nieuwe expansievatdoppen.

Ook riemen en spanners

Naast een ruim aanbod aan thermostaten bevat het gamma voor het koelsysteem een uitgebreide reeks van radiator‑ en expansievatdoppen, gebogen slangen, flexibele slangen, rechte slangen en de nodige verwarmingsslangaansluitingen. Ook in de online‑applicatiecatalogus, die is te vinden op www.gatesautocat.com, zijn de juiste onderdelen voor koelsysteemproducten, riemen, sets en spanners makkelijk te vinden. De catalogus is te benaderen vanaf mobiele apparaten, zodat overal en altijd toegang mogelijk is.

Reageer op dit artikel