nieuws

Nieuwe catalogus van Denso

Techniek

Nieuwe catalogus van Denso

Denso heeft het programma van startmotoren en dynamo’s voor de aftermarket uitgebreid. De catalogus met die nieuwe producten is nu uit.

Denso heeft vijf nieuwe startmotoren in het gamma opgenomen, die goed zijn voor 123 toepassingen, waaronder de Mercedes C-klasse, E-klasse, SLK, Viano, Vito en Sprinter. Tevens zijn elf nieuwe dynamo’s opgenomen, voor 265 toepassingen met een nadruk op de Europese merken.

Stop/Start systemen

Het programma van Denso telt nu in totaal 56 startmotoren, goed voor 1.128 toepassingen, waaronder startmotoren voor moderne auto’s met brandstofefficiënte Stop/Start systemen. Zo levert Denso de Tandem Solenoid (TS) voor de Volkswagen Bluemotion modellen vanaf 2012. Denso heeft ook het programma dynamo’s de afgelopen jaren uitgebreid en levert nu 192 dynamo’s, goed voor meer dan 2.500 toepassingen, waaronder de dynamo’s voor de BMW 1 en 3 serie (E81, E82, E90, E91, E92, E93).

Niet gereviseerd

In tegenstelling tot bij andere merken, zijn de Denso aftermarket startmotoren en dynamo’s volledig nieuw en niet gereviseerd. In de nieuwe Denso After Market ‘Starters and Alternators’ catalogus 2013/2014 zijn ook de vijf nieuwe startmotoren en elf dynamo’s opgenomen. De catalogus (met afbeeldingen voor een snelle herkenning van de onderdelen) is als papieren versie naar Denso’s klanten gestuurd, hij is ook te downloaden op de website van Denso.

Reageer op dit artikel