nieuws

Nieuwe Mann+Hummel catalogi voor 2013

Techniek

Nieuwe Mann+Hummel catalogi voor 2013
Vooruitkijken met experts. Deze week met expert Adriaan Roggeveen.

De zeven delen van de nieuwe Mann filtercatalogus 2013 wegen samen 6,7 kilo. De groen-gele filtercatalogus bevat het uitgebreide productportfolio voor meer dan 35.000 voertuigen en machines. De nieuwe catalogus is beschikbaar in gedrukte vorm, op CD ROM, online en als App.

In de nieuwe catalogi van Mann‑filter is het juiste lucht-, olie-, brandstof- of cabinefilter te vinden. De catalogi bieden meer dan 4.300 filterelementen in OE‑kwaliteit voor de Europese markt. De Mann-filters worden in meer dan 35.000 voertuigen en machines gebruikt, waaronder elfduizend personen- en bestelauto’s, achtduizend vrachtwagens en bussen en elfhonderd motorfietsen; alles met een marktdekking in Europa van 97 procent.

Het juiste filter is snel en gemakkelijk te vinden via een alfabetische index, gemakkelijk herkenbare symbolen, onderdeelnummers, kruisverwijzingen, productfoto’s en zorgvuldig georganiseerde tabellen. De nieuwe catalogus heeft meer dan 260 nieuwe filtertypen en bevat 140.000 kruisverwijzingen met referenties naar onder andere concurrerende onderdeelnummers.

Op papier en online beschikbaar

De zeven catalogi zijn verkrijgbaar in veertien talen. Naast de gedrukte versie, die gratis verkrijgbaar is bij de erkende Mann‑filter dealer, is de catalogus ook beschikbaar op CD‑ROM, online en als Mann‑filter App in de iTunes en Google Play winkel. De online catalogi met downloadfunctie worden voortdurend bijgewerkt. Het is ook mogelijk om verbinding met de online catalogus te maken via de QR‑code op het voorblad van de catalogus.

Reageer op dit artikel