nieuws

Nieuwe filtercatalogi van Sogefi

Techniek

Nieuwe filtercatalogi van Sogefi

Sogefi Group lanceert tegelijkertijd vier nieuwe filtercatalogi voor 2013 van de merken Fram, CoopersFiaam, Purflux en de onlangs gelanceerde Sogefi Pro.

Elk van de vervangingsfiltermerken Fram, CoopersFiaam, Purflux en de onlangs gelanceerde Sogefi Pro voor zware toepassingen, hebben een eigen catalogus. In de catalogi van Sogefi zijn de juiste olie-, lucht-, benzine-, diesel- en interieurfilters makkelijk te vinden en te selecteren op automerk en type filter.

Inclusief de laatste verwijzingen voor de nieuwste auto’s, beslaat elke catalogus nu meer dan elfhonderd auto’s, waaronder alle voornaamste Aziatische, Amerikaanse en Europese merken. De marktdekking is groot: 96 procent voor de luchtfilters, 99 procent voor oliefilters, 98 procent voor dieselfilters, 90 procent voor benzinefilters en 96 procent voor de interieurluchtfilters.

Alle catalogi te downloaden
Acht van de tien meest verkochte auto’s in Europa hebben Sogefi OE-producten. Ook voor de nieuwe auto’s introduceert Sogefi zo snel mogelijk OE-producten op de vervangingsmarkt. Het is de eerste keer dat Sogefi alle catalogi gelijktijdig lanceert. De nieuwe catalogi zijn direct herkenbaar als Sogefi-publicaties en als papieren versies leverbaar. De catalogi van Fram, CoopersFiaam en Purflux catalogi zijn ook beschikbaar op CD en alle catalogi kunnen worden gedownload op de website van het desbetreffende merk: www.purflux.com, www.coopersfiaam.com, www.fram‑europe.com en www.sogefipro.com.

Uitgebreide informatie over elk merk is onder andere beschikbaar via Tecdoc.

Reageer op dit artikel