nieuws

Verstandig smeren met Méguin

Techniek

Verstandig smeren met Méguin

Mate for Cars, distributeur van onderdelen, accessoires en onderhoudsproducten, grijpt de Auto Professioneel vakbeurs aan voor de lancering van het Duitse oliemerk Méguin. Behalve hoogwaardige smeermiddelen levert Méguin ook additieven en serviceproducten als remmenreiniger, zinkspray en een gasklepreiniger. Werkplaatsen kunnen hun voordeel doen met Méguin.

De Duitse Méguin-producten onderscheiden zich door een zeer gunstige prijs-kwaliteitverhouding. Topkwaliteit voor economische prijzen, aldus distributeur Mate for Cars die het merk op de Nederlandse markt brengt. Het assortiment motoroliën is zeer divers en reikt van eenvoudige minerale oliën tot high-performance volsynthetische oliën. Het merk heeft vele homologaties van grote autofabrikanten in bezit (waaronder VW, BMW, Mercedes, Ford, Toyota, GM, Opel, Renault, Porsche) en biedt diverse motoroliën die voldoen aan merkspecifieke eisen. Op de stand van Mate for Cars kunt u zich laten informeren over de diverse vrijgaven van autofabrikanten. Ook voor de grote truckmerken levert Méquin merkspecifieke smeermiddelen. Goedkeuringen zijn er onder meer van Mercedes, MAN en DAF.

Brede dekking met smal assortiment

Voor werkplaatsen is niet alleen de gunstige prijsstelling van Méguin interessant, maar ook het feit dat met een beperkt aantal oliesoorten 95% marktdekking wordt bereikt. Minder voorraad vertaalt zich in meer marge.

Méguin ontwikkelt en produceert de motoroliën en vetten in een eigen fabriek in Duitsland. In Saarlouis beschikt Méguin over een eigen laboratorium met moderne testfaciliteiten. De fabrikant heeft 191 medewerkers in dienst, en behoort tot het gerenommeerde Liqui Moly.

Auke Cupédo (Redactie AMT)

Reageer op dit artikel