nieuws

Walker origineel roetfilter voor vervangingsmarkt

Techniek

Tenneco, fabrikant van Walker-uitlaatsystemen en katalysatoren, introduceert het Walker Original Diesel Particulate Filter (DPF) voor de vervangingsmarkt. Sinds 2000 levert Walker roetfilters aan diverse autofabrikanten. Mocht dit roetfilter aan vervanging toe zijn, dan biedt Walker nu dus een origineel-gelijkwaardig vervangingsfilter.

Walker origineel roetfilter voor vervangingsmarkt

Het betreft gesloten roetfilters, die de deeltjesemissie met 95-99% reduceren. Het Walker Original DPF wordt nu aangeboden voor PSA-modellen met roetfilter (Citroën en Peugeot). Het programma wordt de komende tijd verder uitgebreid.

Tenneco levert originele roetfilters aan vele autofabrikanten, waaronder Audi, BMW, Citroën, Mercedes, Fiat, Ford, Jaguar, Peugeot, smart, Volkswagen en Volvo.

Auke Cupédo (Redactie auto & Motor TECHNIEK)

Reageer op dit artikel