nieuws

Praktische printer voor bandenlabels

Techniek

Praktische printer voor bandenlabels

Bij het wisselen van zomer- naar winterbanden en vice versa moet de tweede wielenset in opslag. Daarbij is het belangrijk de banden goed te markeren, zodat ze bij de volgende wissel weer op de juiste auto gemonteerd worden. Met de bandenlabels van Rema Tip Top zijn vergissingen uitgesloten.

De specialist in wielservice levert een praktische bandenlabelprinter, waarmee het auto- of bandenbedrijf eenvoudig zelf labels kan printen om de banden te markeren. Op het label wordt het kenteken van de auto vastgelegd, de naam van de eigenaar, het type auto, wanneer de band is ingenomen en waar deze is opgeslagen. Door gebruik te maken van deze handige bandenlabels kunnen de ingenomen banden snel worden geordend en opgeslagen en eenvoudig teruggevonden. De informatie wordt meteen in de computer opgeslagen, zodat bekend is wanneer de banden weer gewisseld moeten worden en waar deze liggen opgeslagen.

Ook voor velgen

De labels zijn ook per stuk uit te printen, om bijvoorbeeld banden te markeren die ter reparatie worden aangeboden of voor garantie retour moeten richting leverancier. Ook voor de opslag van gebruikte banden zijn de labels handig. De labels zijn sterk, waterbestendig en komen niet los van de band. Natuurlijk kunt u er ook velgen mee markeren, de labels hechten prima op aluminium.

Multifunctioneel

Rema Tip Top levert de bandenlabelprinter als compleet systeem met desktop-printer, softwarepakket, een rol inktfolie en twee rollen labels van elk 450 stuks. De labels worden eenvoudig vanuit Word ‘opgemaakt’. De labelprinter is ook geschikt voor het zelf maken van barcodes en etiketten op magneetband voor het markeren van magazijnlocaties. Werkelijk multifunctioneel dus.

Rema Tip Top hanteert een netto actieprijs van € 665,-.

Auke Cupédo (Redactie Auto & Motor TECHNIEK)

Reageer op dit artikel