nieuws

Betere voorraad door autoveiling, bied jij al mee?

Ondernemen 2729

Betere voorraad door autoveiling, bied jij al mee?
Eén voor één rijden de voertuigen de veilinghal binnen. De ervaren veilingmeester hamert ze snel en vakkundig af. Voor elk voertuig wordt een koper gevonden!

Je hebt als ondernemer een aardig occasionaanbod, maar je mist misschien wel net enkele A-segment auto’s, of juist goed uitgeruste grotere auto’s. Veel autobedrijven maken al gebruik van de autoveilingen van BCA, maar anderen zijn er geheel onbekend mee. Samen met BCA organiseert AMT de workshop ‘Bieden in een autoveiling’ op 19 juni aanstaande. Kom je ook?

Auto’s kopen in een veiling is een unieke ervaring. Het gaat snel, gemakkelijk en is toegankelijk voor iedereen. Het grootste voordeel van een autoveiling is dat het de koper en verkoper bij elkaar brengt. Zo wordt de verkopende partij gegarandeerd van een goede prijs en de kopende partij van een auto die aan alle verwachtingen voldoet. Dat maakt een autoveiling zeer interessant voor een grote groep mensen.

Gratis workshop voorafgaand aan de Mega Zomerveiling

Woensdag 19 juni is het zover, de Mega Zomerveiling van BCA in Barneveld. Opnieuw worden honderden auto’s in een razend tempo geveild. Afgelopen december keken we al even mee achter de schermen. Zo ontstond ook het idee om jou als ondernemer te helpen bij dergelijke veilingen. Wat houdt zo’n veiling in? Hoe gaat het in zijn werk en hoe biedt je slim mee op die ene auto die je in jouw occasionvoorraad wil opnemen?

Kom je op 19 juni, voorafgaand aan de Mega Zomerveiling, naar de gratis workshop? Trakteren wij op een lunch!

Exclusief voor AMT-lezers geeft BCA een workshop waarin je leert strategisch en vastberaden te bieden op een autoveiling. De Mega Zomerveiling start om 10.00 uur, maar al om 09.00 uur kun je terecht voor de workshop (inclusief gratis lunch in de middag). Je krijgt samen met AMT een unieke kijk achter de schermen op een van de drukste veilingen van BCA. Het adres: Landweer 4, Barneveld. (Google Maps)

Meld je gratis aan

Aanmelden voor de gratis workshop doe je via het formulier op www.bca.com/AMT. Zien we je 19 juni om 09.00 uur in Barneveld?

Meer weten? Eline de Vries maakte een vlog bij BCA over het bedrijf, maar ook de aanstaande Mega Zomerveiling:


Reageer op dit artikel