nieuws

Airbagbank krijgt nieuwe eigenaren

Ondernemen 1243

Airbagbank krijgt nieuwe eigenaren
Van links naar rechts: Martijn Gerrits, Niels Ermers, Erwin van Dooren en Jeroen Meeuwssen.

Airbagbank, leverancier van airbagsystemen, is overgenomen door werknemers Niels Ermers en Martijn Gerrits. Voormalig eigenaar Erwin van Dooren gaat zich samen met Jeroen Meeuwssen richten op Genius Airbagrecycling. Genius en Airbagbank blijven ook in de toekomst samenwerken.

Airbagbank is ruim 10 jaar actief als leverancier van airbagsystemen. Het bedrijf levert alles op gebied van (gebruikte) airbags, airbagstekkers, veiligheidsgordels en gordelspanners. Ook biedt het reparatie van airbagmodules aan en lost het airbagstoringen op.

Uitgangspunt van het bedrijf is kostenbesparing. “Waar nieuwe onderdelen vaak (te) duur zijn, maken wij gebruik van vervangende onderdelen. Zo bieden we een alternatief om een personenauto toch te kunnen herstellen na schade.”

Marktpositie Airbagbank versterken

Klanten zijn autobedrijven, schadeherstelbedrijven, maar ook particulieren. Nieuwe eigenaren Ermers en Gerrits willen de marktpositie van het bedrijf versterken. “We geen onze diensten nog meer ook in het buitenland aanbieden, met name in Duitsland.”

Reageer op dit artikel