nieuws

PartsPoint Tech360 biedt autobedrijf kenniswapen tegen de dealer

Ondernemen 4916

PartsPoint Tech360 biedt autobedrijf kenniswapen tegen de dealer
Met Tech360 moet het universele autobedrijf ook in de toekomst elke auto kunnen service, zonder afhankelijk te zijn van dealers of specialisten.

PartsPoint Group introduceert Tech360: een compleet programma voor technische ondersteuning en training voor het autobedrijf. Tech360 biedt antwoorden op technische vragen, een kennisdatabase, Remote Services, PassThru, video’s en assistentie op locatie.

Tech360 van PartsPoint is een compleet automotive expertisesysteem voor het garagebedrijf. Het wordt aangeboden door alle ondernemingen die onder de PartsPoint Group werken: Brezan, TC Staadegaard en AD Grossiers.

Autobedrijven kunnen bij Tech360 terecht voor een breed pakket aan technische ondersteuning:

  • Alle technische vragen; bij diagnose wordt er ook hulp op locatie aangeboden;
  • Een directe toegang tot de Tech360 Kennisdatabase met ruim 9.500 items;
  • Remote Services, zoals het inleren van sleutels en trekhaken;
  • Een PassThru voor 86% van het wagenpark;
  • Diverse instructievideo’s;
  • Assistentie op locatie; deze kan desgewenst worden aangevraagd.

Zelf werken met PassThru dankzij Tech360 van PartsPoint

Cor Baltus, CEO PartsPoint Group:  De technische complexiteit van een auto neemt nog steeds explosief toe. Die tendens zien we de komende jaren doorzetten. Binnenkort zal elke auto voor reparatie of regulier onderhoud, via PassThru, in verbinding met de autofabrikant gebracht moeten worden. Met Tech360 kan het garagebedrijf dit voortaan zelf. Hiervoor hoeft het universele garagebedrijf geen beroep op het dealerbedrijf te doen.”

Fred Kamphuis, Projectleider voor Tech360: “We hebben onszelf ten doel gesteld dat het garagebedrijf alle auto’s op de meest efficiënte en effectieve manier zelf moet kunnen repareren en onderhouden. Zodat hij tevreden klanten houdt en niet afhankelijk wordt van dealerbedrijven of specialisten. Met Tech360 kan het garagebedrijf, voor een vast bedrag per jaar, zich hiervan verzekeren”.

Presentatieavonden

Binnenkort zullen meerdere presentatieavonden voor geïnteresseerde garagehouders in het land worden gegeven. Naast een uitgebreide presentatie van Tech360, zal GMTO dan live laten zie hoe de Tech360 PassThru-oplossing in de praktijk werkt.

Reageer op dit artikel