nieuws

AMT Live: videocontact met je klant met VentaVid

Ondernemen 3916

AMT Live: videocontact met je klant met VentaVid

VentaVid heeft een video-applicatie ontwikkeld waarmee autobedrijven gemakkelijk en snel een persoonlijke videoboodschap kunnen maken en versturen in hun eigen huisstijl. Mede hierdoor zien zij hun klanttevredenheid toenemen en de omzet vergroten. Is dit ook wat voor jou?

VentaVid is toepasbaar in zowel sales als aftersales en werkt nauw samen met diverse importeurs. De video applicatie, ontwikkeld vanuit de praktijk, kenmerkt zich door de eenvoud in gebruik en flexibiliteit voor de gebruiker. Eenvoud doordat video’s gemaakt kunnen worden met een smartphone (VentaVid is te vinden in de Apple App Store of de Google Play Store) en flexibiliteit omdat je zelf videopagina-sjablonen kan aanmaken in jouw eigen huisstijl.

Ontdek de mogelijkheden op AMT Live

VentaVid is partner van AMT Live, de mogelijkheid dus om deze video-tool te ontdekken. Tijdens AMT Live leer je hoe je met een videoboodschap sneller reparaties kunt verkopen. Ook handig, je brengt snel de technische staat van de auto in kaart in een video en deelt deze met de eigenaar. Dat delen gaat tevens eenvoudig en snel. Volg dus ook zeker de demonstratie.

Meer weten? Kom naar AMT Live op 15 of 16 november. Toegang is gratis, maar schrijf je van te voren wel even in. Naast de standhouders kun je tevens kiezen uit 24 kennissessies.

Reageer op dit artikel