nieuws

AMT Live: Van sleutelwerk naar protocollen. Hoe ga je daarmee om?

Ondernemen 2876

AMT Live: Van sleutelwerk naar protocollen. Hoe ga je daarmee om?
Het aantal hybride en elektrische modellen neemt al jaren toe op de weg, zo ook in de werkplaats. Weet jij je er raad mee?

Met de komst van elektrische auto’s verandert er ook veel in de werkplaats. Strakke protocollen en procedures, minder klassiek mechanisch sleutelwerk. Wat betekent dat voor de technicus? Hoe houdt die lol in zijn werk? Anton Cornelissen, directeur van Mens & Techniek, vertelt zijn visie hierop bij het AMT Live kennisevenement.

“De eindgebruiker van een elektrische auto krijgt straks meer behoefte aan advies en begeleiding. Wie daar het best mee om gaat in zijn bedrijf heeft de toekomst. De technicus moet zich dus ook meer focussen op de mens. Daarnaast worden procedures steeds dominanter bij reparatie van elektrische en autonome voertuigen. De werkzaamheden van de autotechnicus verandert van kennis naar inzicht. Een omslag. Hoe borg je dat jouw personeel niet inboet aan werkplezier? Anton geeft je tips en tricks.

Anton Cornelissen, directeur van Mens & Techniek, geeft je zijn visie op de veranderingen voor personeel in de werkplaats.

De kennissessie van Anton Cornelissen vindt plaats in het AMT-theater. Het exacte tijdstip vind je via www.amtlive.nl.

Schrijf je vandaag nog gratis in via de inschrijfmodule

Reageer op dit artikel