nieuws

Volle kracht vooruit met je autobedrijf!

Ondernemen 3286

Volle kracht vooruit met je autobedrijf!

Slim diagnose stellen, foutloos een turbo vervangen of schoon werken aan een brandstofinjectiesysteem. Super belangrijk allemaal! Maar succes in je autobedrijf vraagt meer. Dat vraagt niet alleen om technische kennis maar ook om ondernemersvaardigheden. Hoe staat het met die van jou en hoe kun je ze verbeteren?

Ontnuchterend antwoord: AMT en Automotive Academy organiseren de zesdaagse training Grip op je autobedrijf. Onder leiding van een reeks toptrainers en Hans Zonneveld, je persoonlijke coach, ga je daar aan de slag met onderwerpen als: Hoe haal je het beste uit je medewerkers? Hoe meet je het succes van je dienstverlening? Hoe beslist een klant? Hoe bind je hem of haar aan je bedrijf? Wat moet je weten van je klanten En: Hoe communiceer je met ze?

Hans Zonneveld is één van de coaches van het trainingsprogramma ‘Grip op je Autobedrijf’.

Hans Zonneveld is je persoonlijke coach tijdens het trainingstraject ‘Grip op je Autobedrijf’.

Inspiratietour!

Oef, en dat zes dagen lang? Zeker! En er komen nog huiswerkopdrachten bij bovendien, maar saai wordt het nooit. Neem alleen al de Kick-off. Op de eerste trainingsdag ga je op tour. Je bezoekt twee bedrijven die je absoluut zullen inspireren.

 

Mysteryvisits

Over de overige vijf dagen en de twee mysteryvisits aan je eigen bedrijf schreven we al eerder. Kijk maar hier en hier. Details, als wat het complete trainingstraject kost (€ 750,-) of op welke data en locaties de 6 trainingsdagen zijn, vind je op www.gripopjeautobedrijf.nl. Inschrijven doe je hier, maar wil je eerst meer weten, download dan de brochure. Gelukt? Top, ik zie je op 28 februari bij de Kick-off en Inspiratietour!

Reageer op dit artikel