nieuws

Een goede basis voor Equip Auto 2017

Ondernemen

De 23e editie van de EQUIP AUTO, het internationale vakevenement voor aftersales professionals en diensten voor alle voertuigen, vindt plaats van dinsdag 17 t/m zaterdag 21 oktober 2017 in Parijs. De voorbereidingen voor deze editie zijn reeds in gang gezet. Innovatie, connectiviteit, digitalisering van de sector vormen de hoofdthema’s van de aankomende beurseditie.

Een goede basis voor Equip Auto 2017
Equip Auto vindt van dinsdag 17 t/m zaterdag 21 oktober 2017 plaats in Parijs.

Equip Auto is een internationale vakbeurs voor aftersales professionals en diensten voor alle voertuigen. Het is een van de belangrijkste trefpunten voor fabrikanten, distributeurs en reparateurs die op zoek zijn naar nieuwe producten, diensten of partners. Het tweejaarlijkse trefpunt voor alle professionals op het gebied van onderhoud, reparatie en diensten in de automotive sector belicht belangrijke vraagstukken van de auto industrie, gekenmerkt door de opkomst van nieuwe zuinige modellen, en streeft ernaar effectieve oplossingen te kunnen bieden voor de mobiliteit van personen en goederen.

2015: een geslaagde beurseditie

In 2015 heeft de Equip Auto haar positie als evenement voor de laatste marktontwikkelingen van de aftersales en diensten voor alle voertuigen bevestigd. Het aantal bezoekers is gestegen met 4% vergeleken bij 2013, met ruim 95.000 vakbezoekers, waarvan 25% internationaal en 1.400 exposanten waarvan 60% internationaal. Deze cijfers en de tevredenheid onder de bezoekers en exposanten onderstrepen het belang van de Equip Auto als trefpunt voor innovaties, aftersales en diensten voor alle voertuigen, gewijd aan Franse en internationale markten van Europa, Afrika en het Midden Oosten. Ook AMT bezocht afgelopen jaar de beurs is Parijs. 

Reageer op dit artikel