nieuws

Video voor autotechnici en auto-ondernemers

Ondernemen

Video voor autotechnici en auto-ondernemers

AMT Live. In de afgelopen weken hebben we er veel over gezegd en geschreven. Te veel? Tja, als je ergens enthousiast over bent, blijf je er over praten. Toch gaan we dat nu niet doen. Nu tonen we een heerlijke video van het evenement. Dus, was je er bij: sit back, relax and enjoy! En was je er niet bij? Oei, dat mag je volgend jaar niet meer overkomen!

Op 18 en 19 november passeerden ruim 1400 mensen de registratiebalies van AMT Live. De Kennissessies over marktontwikkelingen, klantvriendelijkheid en diagnosestellen, het NK bandenwisselen, de finale voor diagnosespecialisten, het werken met nieuwe tools als Google Glass en het sparren met de redactie, zij waren er allemaal bij.

Beleef het mee

Om er nog even van te kunnen nagenieten vatte Martijn Roskam die twee dagen AMT Live puntig samen in een heerlijke video. Overigens is die video niet alleen bedoeld voor de mensen die op AMT Live waren. De video laat ook de autotechnici en auto-ondernemers, die er deze editie niet bij waren, zien waarom ze dat bij editie 2015 absoluut niet nog eens mag gebeuren.

Plezier en beleving

AMT en zijn partners organiseerden AMT Live nu voor de derde keer. En eerlijk is eerlijk, wij moesten leren. Natuurlijk, dat moeten we nog steeds. Maar dit jaar spatte het plezier en de beleving van de gezichten van bezoekers en partners. Je gelooft het niet? Bekijk de video!

Reageer op dit artikel