nieuws

Winparts komt met Winprice huismerk voor uitlaten, accu’s, olie en wiellagers

Ondernemen

Winparts komt met Winprice huismerk voor uitlaten, accu’s, olie en wiellagers

Onderdelenwebsite Winparts komt met een budgetlijn om in te spelen op de vraag naar goedkopere auto-onderdelen: Winprice. Het label start met uitlaten, maar wordt de komende maanden uitgebouwd met andere producten zoals accu’s, wiellagers en olie.

Gemiddeld zal het prijsniveau van het Winprice-label zo’n twintig procent onder dat van overige merken bij Winparts liggen. De onderdelen zijn meestal bestemd voor oudere auto’s met bouwjaren van pakweg 1995 tot rond 2005. In het eerste kwartaal van 2013 moet veertig procent van het totale Winparts‑aanbod aangevuld zijn met een goedkoper alternatief van het huismerk.

 

De uitlaten van het huismerk krijgen een garantie van drie jaar. Alle producten hebben een E‑keur, de fabrikanten zijn gevestigd in onder meer Polen, Duitsland en Italië. In januari aanstaande gaat het Winprice-label accu’s online verkopen. Producten als olie en wiellagers zullen naar verwachting volgen.

Reageer op dit artikel