artikel

Rectificatie: Reportage Autobedrijf Cortenaar

Ondernemen 674

Yes! Laatste vrijdag van de maand, dat betekent dat de nieuwe AMT vandaag op de mat valt. Natuurlijk kan je niet wachten om alles te lezen. Het voorwoord van de redactie… , ‘Opgelost op Garageforum…’, ‘Gezien op Facebook…’. Genieten, en dan kom je op pagina 26. Mooi, een goed verhaal van een ondernemer die zijn bedrijf op een rijtje heeft. Dáár kan je wat van leren! Lekker veel foto’s ook… Maar eh… wat is dat? Een foto van een ABS-module en een bijschrift dat zegt: ‘Als ondernemer moet je aan je bedrijf werken in plaats van in je bedrijf, zegt Daniël Maar.’ “Hallo AMT, klopt dat wel?”

Rectificatie: Reportage Autobedrijf Cortenaar
Onze oprechte excuses aan ondernemer Daniël Maar. We gaan het zeker goed maken. De reportage kan je online, met de juiste foto's, lezen. Een ondernemer waar je van kan leren!

Nee, dat klopt zeker niet. Helaas is er bij het drukken van AMT 9 iets fout gegaan en zijn de verkeerde foto’s in het artikel geplaatst. Daar balen we flink van, want het is a: een goed verhaal van een uitstekende ondernemer en b: de foto’s die bij het artikel horen zijn erg goed gelukt.

Natuurlijk maken we dit gelijk goed met je en kan je via deze link het artikel mét de juiste foto’s online lezen.

We hopen dat dit ongemak je verder niet stoort bij het lezen van deze AMT. We hebben enorm ons best gedaan je weer van mooie artikelen te laten genieten. Vergeet je niet de extraatjes die bij AMT 9 horen te lezen en te bekijken in het maanddossier? Oh, en sla de beursspecial niet over in het hart van AMT 9. Of… bekijk hem hier online als PDF.

Reageer op dit artikel