nieuws

LKQ en MPM International Oil bundelen krachten

Home 857

Olie en vloeistoffen zijn in 2018 een essentieel auto-onderdeel, dat heb je onlangs nog in AMT 7/8 kunnen lezen. Ook LKQ, moeder bedrijf van onder andere onderdelenleverancier Mijn Grossier, ziet dat. “De groei van LKQ en de kansen om nog verder te groeien op het gebied van oliën en vloeistoffen hebben geleid tot het besluit om 100% belang te nemen in MPM International Oil Company.”

LKQ en MPM International Oil bundelen krachten

MPM zal het nieuwe ‘competence centre’ worden voor LKQ in Europa op het gebied van oliën en vloeistoffen. Hiermee bereikt LKQ de gewenste synergie met MPM in Europa en kan LKQ maximaal gebruik maken van de expertise en het bewezen succesmodel van MPM. Het bedrijf is door de huidige aandeelhouders Michiel van Wilgen en Peter van der Meer opgericht in 1994 en heeft haar fabriek en kantoor sinds 2007 in Delft. MPM groeide de afgelopen 5 jaar meer dan 100 % en investeerde continu op alle terreinen om verdere internationale expansie mogelijk te maken.

MPM exporteert naar meer dan 50 landen.

Reageer op dit artikel