nieuws

AMT trakteert de Facebook-vrienden

Home

AMT trakteert de Facebook-vrienden

Elke dag komen er nieuwe foto’s en video’s voorbij op onze AMT Facebook-pagina. Je vindt er alles wat onze Facebook-volgers tegenkomen in de praktijk: van zware motorvervuiling tot defecte turbo’s. De redactie geniet volop van al die ervaringen van inmiddels bijna 5000 volgers. Tijd voor een traktatie!

Begin september stond de teller nog op 4000 likers, inmiddels naderen we de 5000. Onze Facebook-pagina is populair. En dat is ook niet zo gek. Waar vind je nou dagelijks zoveel foto’s en video’s rechtstreeks uit de werkplaatspraktijk? “Hoe is deze turboschade ontstaan?” of “Is dit APK goedkeur of afkeur?” Het levert boeiende reacties en discussies op. Zelfs zo interessant dat we elke maand in het AMT-vakblad twee pagina’s vullen met de meest opvallende, leuke of leerzame foto’s en reacties.

Win een schroevendraaierset!

Bijna 5000 Facebook-volgers dus. Een mijlpaal en daarom trakteert AMT. Zodra we 5000 volgers hebben, verloot AMT vijf Sonic-schroevendraaiersets ter waarde van € 18,- onder alle volgers. Volg je AMT Autotechniek op Facebook nog niet? Klik dan snel op ‘Vind ik leuk‘. Vergeet ook niet dit bericht te delen met jouw volgers om extra kans te maken op een van de schroevendraaiersets.

Blijf actief

Blijf vooral voorbeelden delen die je tegenkomt in de werkplaats. Wie weet delen wij jouw bericht inclusief foto op onze Facebook-pagina en zie je dat terug in het vakblad AMT. En heb je een lastige storing opgelost én daar foto’s bij gemaakt? Laat het ons weten, en voor je het weet, sta je in de rubriek ‘Diagnosetips uit de praktijk‘.

Reageer op dit artikel