nieuws

Rectificatie vermelding ATC-lezing in januarinummer AMT

Home

Rectificatie vermelding ATC-lezing in januarinummer AMT

In het januarinummer van AMT is een foutje geslopen betreffende de ATC lezingen op pagina 79, in de rechter kolom. De datum van de betreffende lezing is hier weggevallen. Hieronder vindt u de juiste informatie inclusief de juiste datum.

Voor- en nadelen van het tweemassavliegwiel

Na de jaarvergadering bij de afdeling Noord Holland-Noord neemt Peter Passier u mee in de wereld van het tweemassavliegwiel. Passier is technisch trainer bij Valeo en ziet zowel de voor- als nadelen van dit stuk techniek langskomen. Het tweemassavliegwiel beschermt de aandrijflijn effectiever tegen motortrillingen. Dat is een groot voordeel ten opzichte van de traditionele torsietrillingsdemper in een koppelingsplaat. Minder prettig is dat vervangen van het tweemassavliegwiel kostbaar is. Passier presenteert daarom de Valeo 4P Kit. Is dat een goed en voordelig alternatief?
Locatie: GMTO, Kosterij 24, Broek op Langedijk.
Datum: Dinsdag 26 februari

Reageer op dit artikel